Dag 1: Nachtje Düsseldorf Airport

 

Vanmorgen nog wat gepoetst en laatste dingen geregeld. Vanmorgen nog wel zitten vechten met de online incheck, Delta accepteerde de creditcard niet. Uiteindelijk na een uur alsnog gelukt, om bulkhead stoelen te krijgen.

De sleutel wezen afleveren bij de buurvrouw zodat ze voor Tijgertje kan zorgen. Bij thuiskomst even geknuffeld met Tijgertje en nog even langs de ouders van Patrick geweest. Maar afscheid nemen van de poes is toch iedere keer niet leuk, maar ze wordt goed verzorgd.

P1030909

Zonder TomTom richting Düsseldorf, we vonden snel genoeg het hotel waar we een nacht zullen slapen. Inchecken was zo gebeurd de koffers op de kamer gezet en daarna zij we de auto gaan parkeren op de luchthaven. Dit was maar een klein stukje van het hotel, alleen kregen we geen toegaan tot het parkeren. Even op het knopje help gedrukt te hebben kregen we iemand aan de lijn die duits bleef spreken en wij engels. Maar we mochten naar binnen op P 24, dan met de bus naar de terminal om met de skyride een rondje te doen over het parkeerterrein. Alleen een hele tijd moeten zoeken om de shuttle naar het Linder hotel te vinden. Hier is het niet als in Orlando waar de busjes af en aan komen rijden. Uiteindelijk toch gelukt en na 7 minuten waren we bij het hotel, daar gingen we wat eten. Smaakte goed en prijs was niet duur voor een hotel, en je kon er leuk zitten zowel buiten als binnen.

IMG_1604

IMG_1598

IMG_1601

Na het eten wat op de kamer gelegen en dit verhaal geschreven. Morgen begint de reis pas echt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten