Dag 9: Castaway Cay

 

Eerst wezen ontbijten bij Enchanted Garden en daarna zijn we het prive eiland van Disney opgegaan. Eerst een foto laten maken van ons met het schip. We namen de tram naar de tweede stop, het was al druk want we konden geen bedden vinden in de schaduw. Ben onder het gedeelte van de bar gaan zitten en kreeg daar een bedje van een Chinese dame. Ik schrijf dit omdat ik de avond ervoor een Chinese vrouw ruzie zag maken met iemand anders en dat ze daar later over loog tegen de bewaking. En ik ben dan zo dat ik dat zeg dat ze liegt.

IMG_1921

Patrick ging zwemmen en na een tijdje kwam hij terug en ging naar de race van krabben kijken. Daarna zijn we gaan lunchen bij  Cookies too, hebben een hamburger op met chips. Van het eten knapte ik wel op daarvoor was ik niet echt lekker.

Rond half vier gingen we terug naar het schip maar eerst nog wat dingen gekocht op het eiland. We gingen met de tram terug naar het schip, nog wat foto’s gemaakt en toen weer het schip op.

IMG_2103

IMG_2114

Ik mocht de koffers gaan pakken want die moeten voor half 11 op de gang staan. Patrick wilde nog een foto maken van een gsm toren maar mocht het eiland niet meer op.

IMG_2119

Om kwart over zes de laatste show van deze cruise, was mooi maar ook een beetje verdrietig. Onze laatste chocolade smoothie genomen dit deden we bijna iedere avond. Na de show de koffers verder ingepakt en op de gang gezet. We zijn bij Shutters de foto’s wezen bekijken en besloten om ze op cd te laten zetten zodat we ze later in ons fotoboek kunnen zetten. Hadden 10 foto’s uitgezocht blijkt dat we dat later thuis kunnen doen, we hoeven dan pas te beslissen welke we willen. Weet nog niet precies hoe dat gaat werken maar komt goed, want de juffrouw die ons dat uitlegde kwam uit Zuid Afrika dan is handig want dan kan dat in afrikaans Nederlands. Ze had in Eindhoven gewoond en Voorburg als au pair.

Het was weer tijd om te eten dit keer was het in Animator’s  Palate, er lag een blad op de tafel waar we een tekening op moeten maken en die zou later in de show gebruikt worden. Tijdens het eten begon erop de schermen een show met onze tekeningen en dat was gaf om te zien. We kregen de tekening mee naar huis met een gouden sticker erop.

IMG_2128

IMG_2154

IMG_2155

Leasa kwam zeggen dat ze er van baalde dat ze te weinig aandacht kon geven aan ons omdat een familie heel laat kwam. Haar uitgelegd dat we dat begrepen en zij zich niet schuldig hoefde te voelen. Om 10 uur begon de Sea Ya’ Real Soon show in het atrium, dan komen verschillende figuren nog een keer bij elkaar om wat laatste foto’s te maken. En daarna nog een liedje en weg gingen ze, we liepen nog wat rond en gingen naar twee zangers kijken en vervolgens naar bed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten