Dag 2: Vlucht naar Orlando

 

Om kwart over zes ging de wekker, heb redelijk geslapen maar niet echt top. Om zeven uur checkte we uit en konden met de shuttlebus van het hotel naar de luchthaven. Koffers ingeleverd en we konden door de douane dit verliep allemaal heel vlot er was niks te doen. We namen een broodje voor ontbijt met wat te drinken. Om half negen begon het boarden dit ging ook snel, de vlucht zou negen uren gaan duren. Eenmaal opgestegen kregen we pinda’s met wat te drinken en even later de lunch. Had drie keuzes pasta, kip en een salade met kip. En op het eind kreeg je nog een snack dit was echt lekker behalve voor mensen die geen kaas lusten, en een ijsje. De vlucht was vlot verlopen, we hadden vier films heb er een van gekeken. En voor de rest alle roddels van Nederland zitten lezen. Alleen zat er de hele tijd een duits stel naar mijn voeten te kijken, zelfs nog bij de Douane. Voor de mensen die ons verder niet kennen, ik heb last van oedeem. Dit houdt in dat je vocht vast houdt in enkel en benen en ook de rest van je lichaam in mijn geval. Hiervoor krijg ik blauwe reepjes tape om mijn benen gewikkeld en daar keken ze steeds na. Wij vonden dat wel geinig dat ze zaten te kijken en dachten wat zou dat zijn. Voor het landen zagen we dat de dame steunkousen droeg voor trombose, vandaar denk ik haar interesse in mijn tape.

Eenmaal in Atlanta aangekomen ga je door de douane dit duurde best lang maar we hadden meer dan vier uur de tijd. Wij troffen een beambte die ook wel eens op een cruise was geweest en wilde graag met Disney mee maar vond het nu nog te duur.

De koffers moesten opgehaald worden en op een andere plaats afgeleverd worden, zodat ze in het goed vliegtuig zouden komen. Hierna moesten we met een trein naar terminaal B, dit vliegveld is echt groot als je ziet hoelang je er over doet om ergens te komen. Eerst wat rondgelopen en wat chinees gegeten was lekker. Om kwart over vijf begon het boarden voor de vlucht naar Orlando, de vlucht zelf duurde maar een uurtje. We waren ver voor de geplande tijd op de luchthaven, waar we vol verwachting op de koffers wachten. En iedere keer toch weer blij als je vast een koffer ziet liggen op de band.

Nadat beide koffers er waren hotel gebeld of ze ons konden komen halen en na vijf minuten was de bus er al. Het hotel ziet er netjes uit en de kamer is mooi groot. In de omgeving zitten eetgelegenheden zat, niet dat we die nodig hadden maar toch fijn dat het er is. Even wat drinken wezen halen bij een winkeltje en nog even blog schrijven en dan slapen (4.15).

IMG_1605

IMG_1608

Morgen hoeven we niet vroeg op maar we moeten uitgerust op het schip aankomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten