Dag 7: Cozumel

 

Vandaag uitgeslapen voor de eerste keer na dat we op zijn gestaan naar het ontbijt. Weer met tafelservice voor de drankjes, voor twee dames die dit nu lezen weten wat er gebeurd was als ik echt de warme choco had opgedronken. We zijn na het ontbijt van het schip gegaan om wat te winkelen in Cozumel, wat een opdringerige mannen zeg. Maar heb toch weer vingerhoedjes gevonden en we hebben een bord gekocht waar een man een Disneyschip opgeschilderd heeft. Terwijl we onderhandelen vroeg hij ook nog of we aan sex deden en hoe hij dat vroeg, maar dat laat ik maar in het midden.

IMG_1928

IMG_1925

Om 12.15 moesten we in D-lounge zijn voor onze excursie van vandaag, eerst nog snel wat eten gepakt op de kamer. Bij de D-lounge ons gemeld en we kregen een mooie gele Mickey sticker. We gingen een Maya ruïne bezoeken, daar aan gekomen werden door een jongen rondgeleid maar die kletste zo lang dat we weinig interesse meer konden opbrengen. Hij vertelde wel dat de wereld niet vergaat want dan was hij 52 jaar geleden ook vergaan want toen begon er ook een nieuwe kalender voor hun.

IMG_1932

IMG_1947

Na dit alles zouden we naar het strand gaan, maar er waren er weer die geen tijd kennen en de hele bus 20 minuten laten wachten. Bij het strand aangekomen mochten we een uur en 20 minuten zwemmen en we kregen een drankje gratis. Lekker op strand stoelen liggen kijken naar wat luidruchtige Carnival cruisers, als wij dat zo bekijken is dat geen maatschappij voor ons. Om 10 voor 5 moesten we bij de bus zijn, maar dezelfde waren er weer niet. Ik begrijp dat niet dat mensen zo kunnen zijn, ik ben nooit te vroeg maar ook geen kwartier te laat maar net op tijd.

IMG_1954

IMG_1951

We werden na een kwartiertje afgezet bij de pier en konden het schip op, daar stond Nick bij de ingang. Patrick ging nog wat drinken halen terwijl ik ging douchen want het was zeer warm in Cozumel.

Daarna onze piraten kleding aangedaan en naar de eerste show voor deze avond geweest, deze was op het dek. Na de show naar het diner in Royal Court, er werden voor piratenavond speciale glazen verkocht met lichtje hebben deze ook maar aangeschaft.

IMG_1961

IMG_1967

Na het diner was er weer een show op het dek met vuurwerk, show vond ik redelijk maar vuurwerk was heel mooi. En erna kan je naar een buffet, niet normaal hoeveel mensen dan weer zitten te eten. En dat is netjes opgeschreven, voor ons was het tijd om naar bed te gaan.

IMG_1983

IMG_1998

IMG_2004

8 opmerkingen:

  1. lekker even alles zitten lezen. Jullie zijn wel ervaren cruisers hoor, ziet er allemaal mooi uit maar wat een mensen massa overal hè.Jullie staan er ook iedere keer mooi op, zowel in gala als in piratenstijl.
    Have Fun!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik hou er niet zo van om op de foto's te gaan maar soms moet dat.

      Verwijderen
  2. Ondanks het wachten op mensen die "gewoon" te laat komen;-( toch een mooie dag. Jammer van die opdringerige man, knap "irri" zo'n kerel.
    En dan de dag weer eindigen met een spetterend piratenfeest.
    Grtz.Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb gisteren en vandaag jullie leuke verslagen gelezen, wat gaaf he de Disneycruise! Hij staat bij ons ook weer op het verlanglijstje want het is voor ons al weer veel te lang geleden. Mooie foto's ook en ook de gala-foto's en de piraten-foto's zijn geslaagd.

    Ik ben wel benieuwd of de Leasa die jullie serveerster is dezelfde Leasa is die wij in 2007 hadden? Wij vonden haar toen erg leuk en aardig! Nog heel veel plezier verder maar dat gaat vast wel lukken! Geniet ze!

    Groetjes,
    Sonja (Mickey99)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Er komt aan het eind een foto van Leasa te staan. Ze komt uit Jamaica.

      Verwijderen
    2. Het moet haast wel dat we het over dezelfde hebben, echt leuk! Zij was in april 2007 onze hoofdserveerster en ze werkte toen met Rebecca (die kwam uit Australie). Onze tafel werd destijds de "funny table" genoemd omdat we altijd zoveel lol aan tafel hadden. Als je haar nog spreekt wil je dan de groetjes doen van Jan en Sonja uit Nederland. Alvast bedankt en nog heel veel plezier!

      Groetjes,
      Sonja

      Verwijderen
    3. Inderdaad zij is zeer grappig en ondeugend ze liet Tristin zingen en de laatste morgen moest de hoofd sever mee komen naar ons en op de foto. Ik zal haar de groeten doen want ik heb contact met haar via facebook en haar prive adres.

      Verwijderen