Dag 14: Coca Cola en CNN

 

Vandaag hadden we gratis ontbijt bij het hotel, uiteindelijk moesten we nog 4 dollar bij betalen voor een yoghurt van 7 dollar. We reden naar het Coca Cola Museum, parkeren kosten 10 dollar voor de hele dag. Vanaf laag 2 liep je zo naar het museum, we kochten een combikaartje met CNN tour en dat kosten 27 dollar. Als eerste kreeg je een verhaal van een man over Coca Cola daarna een film en vervolgens kon je op verdieping 1 nog 3 dingen doen. Op verdieping 2 kon je een 4d film bekijken dat was echt heel leuk en 100 verschillende Cola’s, Fanta enz. drinken. Ook gewone smaken die wij kennen behalve de Fanta want die is heel anders in Amerika. Bij de uitgang kreeg je een special flesje Cola, en daarna liep je in de souvenir shop binnen. Natuurlijk weer verschillende dingen meegenomen.

IMG_2430

IMG_2444

Via de Olympic park liepen we naar CNN, daar konden we meteen mee met de tour. Je gaat via een lange roltrap naar boven. We kregen verschillende dingen te zien maar mochten geen foto’s maken. Hebben een late lunch genomen in de foodcourt bij CNN, we zijn ook nog naar het Phillips Arena wezen kijken.

IMG_2455

IMG_2450

IMG_2452

We zijn ook nog naar een modelshop wezen zoeken maar konden die niet vinden, bij het hotel foto’s gemaakt van de Olympische Gate. We zijn nog naar Dairy Queen geweest om te eten, uiteindelijk alleen ijsje op. We waren eigenlijk van plan om naar Underground te gaan maar daar was niks meer open.

2 opmerkingen:

  1. Leuke laatste dagen hebben jullie gehad! World of Coca Cola en CNN vonden wij ook leuk. Eten bij The Cheesecake Factory... mmmmhhh, mijn favoriet! ;)

    Hoop dat de terugreis goed gegaan is. Bedankt voor het mogen meegenieten met jullie leuke reis!

    Groetjes,
    Sonja

    BeantwoordenVerwijderen
  2. lees net jullie dagen aan vaste land. Klinkt als heel leuk en bijzonder!
    geniet er nog van!

    Knuffel xx

    BeantwoordenVerwijderen