Dag 5: Grand Cayman

 

We waren weer op tijd wakker, en het was al weer tijd om te eten het werd weer de canbana’s. Lekker bruine broodjes op met ei en pannenkoekjes met slagroom, Pat eet toast met zalm en de pannenkoekjes met slagroom.

Om kwart over elf moesten we een ons melden in de Buena Vista Theater voor onze excursie. We kregen een mooie sticker zodat ze weten bij welke groep we hoorde, terwijl we zaten te wachten kwamen er een Belgische familie achter ons zitten. Gezellig mee gekletst en verhalen uitgewisseld, zij deden ook de excursie discover native cayman & the salt water. We werden in twee groepen gedeeld en hun moesten in een ander bus. We gingen naar een haven waar we op een boot gingen en de mangrove gingen bekijken. Daarna gingen naar de Hell zie foto en vandaar af reden we naar de 7 mile beach.

IMG_1777

IMG_1796

IMG_1797

IMG_1804

IMG_1806

Na de excursie zijn we naar DQ ijs gaan eten en daarna op vingerhoeden jacht en dat is gelukt, hebben ook nog een pet gekocht. Inmiddels was het al vier uur tijd om terug naar het schip te gaan, maar het was druk om in de tenderboten te komen. Eenmaal terug aan boord zij we nog gaan eten en daar we ook niet alleen op gekomen.

Om kwart over zes was er weer een show van Ricky Kalmon in het theater. Was weer lachen, gieren en brullen. Na de show zijn we naar de bingo gegaan we hadden geen prijs. Meteen door naar het eten in Animator’s Palate, mooi interactief restaurant. Net zoiets als Stich in Parijs doet praten met kinderen.  Ik nam niks vooraf hoofdgerechten waren weer goed en toetjes waren ook lekker. Leasa heeft altijd raadseltjes en ze test onze herinneringen van twee jaar terug, en we wisten ze niet meer erg hoor.

IMG_1840

IMG_1846

IMG_1848

Na het eten meteen door naar de Tube voor the Quest en Magic Dave adults show. Wat zijn sommige mensen toch gek en kennen ze geen schroom. Daarna lekker over het dek gelopen tot het begon te gieten

IMG_1849

IMG_1865

IMG_1867

4 opmerkingen:

  1. Heb even bijgelezen.
    Wat een luxe, heerlijk.
    Jullie "hut" is ook prachtig.
    Grtz.Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk om jullie blog te lezen met de foto's :). Wij gaan dezelfe cruise doen (http://marssterinflorida2012.blogspot.nl/).

    Zouden jullie erbij willen zetten hoe de excursies hete die jullie doen: TOP 8)

    Veel plezier nog...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Mail mij even over wat je precies wil weten dan stuur ik je een berichtje terug. En het wordt top die cruise.

      Verwijderen
  3. Ha, jullie hebben al weer veel gezien en meegemaakt. Goed om te lezen dat jullie samen genieten. De foto met mini ziet er goed uit. Wat een glamour stel ;o)

    Hier in het dorp aan de Maas is het goed toeven!

    Liefs, I

    BeantwoordenVerwijderen